Loading

O nama

U suvremenom svijetu potrebe i želje za komunikacijom sve su veće. Sigurno ste se našli u situaciji gdje vam je bilo potrebno znanje stranog jezika. Učenje engleskog, njemačkog i hrvatskog jezika može vam otvoriti vrata i približava vas novim mogućnostima.

Budući da dugo godina poučavamo strane jezike i surađujemo sa svim dobnim skupinama primijetili smo da učenici najteže svladavaju vještinu govorenja na stranom jeziku. Imajući to na umu, stvorili smo SpeakNow kao polazište za brzo i uspješno svladavanje učenja stranog jezika, naročito usmenog izražavanja.

Pristup koji nudimo je individualan oblik online poduke, jedan na jedan, gdje komunicirate s profesorom u Skype nastavi. Nakon što nas kontaktirate mi ćemo procijeniti razinu poznavanja stranog jezika te skrojiti pristup primjeren vašim željama i potrebama. Interaktivan pristup poučavanju omogućuju suvremena tehnologija i mediji koje svakodnevno koristimo. Pogodnosti učenja jezika sa SpeakNow su stalna podrška i ušteda vremena jer iz udobnosti vlastitog doma učite strani jezik.

Tečajevi jezika koje nudimo skrojeni su prema vašim potrebama te uz njih nudimo i prijevode i lekturu svih vrsta tekstova.

Nemojte više šutjeti, progovorite sada uz SpeakNow.