Loading

Online tečajevi jezika 1na1

carape
 

 

… za 20 minuta počinje tečaj, moram požuriti, moram još i pronaći parking … Oprostite, možete ponoviti? Što to piše na ploči? Daj, brže sklepaj rečenicu … kad ću ja doći na red?

Osjećate li se i vi ponekad ovako na tečajevima stranog jezika? Učenje jezika može biti drugačije – zabavno, poučno i učinkovito. Jedan na jedan u vašem dnevnom boravku bez gubljenja vremena na prijevoz. Što vam je za to potrebno? Dobra internetska veza te instaliran Skype. SpeakNow nudi tečaj engleskog i njemačkog jezika putem interneta. Kako? Kontaktirajte nas, savjetujte se s profesorom oko vaših potreba učenja stranog jezika te vještina koje želite razviti.

Dogovorite plan učenja, termine koji vam odgovaraju i započnite jezičnu pustolovinu. Satovi se održavaju putem Skypa, a sadržaj i brzina učenja prilagođavaju se vama. Dostupni su i dodatni materijali kao što su zadatci za samostalni rad, tekstovi ili slušni zadatci šalju se putem e-mail adrese kako biste samostalno utvrdili sadržaje koje ste usvojili na satu s profesorom. Tečaj je krojen po vašoj mjeri!