Loading

Tečaj stranog jezika krojen po vašoj mjeri

cura
 

SpeakNow nudi tečajeve engleskog i njemačkog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, po razinama učenja A1-C2. Svaki tečaj odvija se uz strukturirani plan i program koji se razvija u skladu s vašim predznanjem i ciljevima učenja stranog jezika. Učenje je stupnjevito i izrazito brzo usvajate nove vještine i znanja zbog pristupa jedan na jedan.

Uz speakNow naučit ćete koristiti se engleskim ili njemačkim jezikom u inozemstvu na putovanjima, sastavljati pisma i eseje, izražavati stavove i mišljenja te naravno komunicirati na stranom jeziku.

Izaberite:

Stupnjevi učenja jezika A1-C2 prema europskom referentnom okviru
Nudimo tečajeve od razine A1 do C2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru. Stupanj koji želite učiti određuje se prema vašem predznanju koje se utvrđuje inicijalnim ispitom. Taj ispit omogućava uvid u vaše dosadašnje znanje jezika, kako vladate jezičnim vještinama i time omogućuje daljnje planiranje vašeg tečaja.

Krojeno po mjeri
– učili ste strani jezik u osnovnoj ili srednjoj školi, a čini vam se da ste puno toga zaboravili. Ne brinite, utvrđivanjem vašeg dosadašnjeg znanja oblikuje se tečaj u kojem ćete osvježiti naučeno, ali i nastaviti stjecati nove jezične vještine. Ovisno o vašim potrebama i motivaciji tečaj će biti osmišljen tako da u kratkom vremenu pokrije odgovarajuću količinu radnog materijala.