Loading

Pripreme za međunarodno priznate certifikate

diploma
 

SpeakNow nudi pripreme za polaganje priznatih međunarodnih ispita koji su često potrebni za dobivanje viza, stipendija, priznavanja poznavanja stranog jezika za dobivanje posla i predstavljaju sastavni dio dobrog životopisa i jezičnog portfolija. Profesori su iskusni i dobro upoznati s testovima te za vas sastavljaju plan učenja s primjerima kako biste postigli najbolje rezultate.

Goethe – Zertifikat A1 – C2 – jezični ispiti koje nude Goethe instituti diljem svijeta i koji su priznati u cijeloj Njemačkoj. Prijavljuju i polažu se u Goethe institutima od A1 do C2 razine prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike.

BULATS – novi online certifikat za njemački jezik kojim se utvrđuje razina poznavanja njemačkog jezika, a najčešće prilikom dokazivanja poslovnih jezičnih vještina.
TestDaF – je jezični ispit na naprednoj razini. Na ljestvici od šest razina Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike obuhvaća razine B2 do C1, a na svim sveučilištima u Njemačkoj važi kao priznati dokaz o poznavanju jezika za prijem na fakultet.

telc – europski jezični certifikati koji testiraju znanje iz 10 jezika i nude preko 70 različitih vrsta ispitivanja. Telc je prepoznatljiva neprofitna organizacija i time u Njemačkoj vrijedi kao dokaz o poznavanju njemačkog jezika za dobivanje njemačkog državljanstva.

FCE, CAE, CPE Cambridge exams in English – ispiti su podijeljeni u pet područja: čitanje, pisanje, slušanje, govorenje i uporaba engleskog jezika. Cambridge certifikati priznati su u cijelom svijetu i često su potrebni kao potvrda znanja engleskog jezika.

TOEFL – jedan je od najpriznatijih testova znanja engleskog jezika u svijetu. Priznat je od strane 9000 fakulteta u 130 zemalja svijeta.